ACN-Groep

Sinds 1965 levert ACN-Groep hoogwaardige automaten voor de zakelijke markt. Destijds is ons bedrijf ontstaan onder de naam ‘Automatencentrale Neede’, sinds 2019 fungeren wij onder de naam ACN-Groep.

Onze organisatie is uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier waarbij wij zakelijke partners van verschillende automaten voorzien. Denk aan high quality koffieautomaten, vendingautomaten, loketautomaten en versautomaten. Tevens blinken wij uit in onze onderhouds- en servicedienst. Wij zijn hier enorm trots op.

Duurzame en gebruiksvriendelijke automaten van ACN-Groep

Dankzij ons brede aanbod in automaten is er een passende oplossing voor elk type bedrijf. Daarbij maken wij gebruik van onze opgedane kennis en ervaring, welke wij in de afgelopen 55 jaar hebben opgebouwd. Mede daardoor hebben wij ervoor gezorgd dat onze automaten naadloos op elkaar aan te sluiten zijn.

Het combineren van vending-, boerderij- en/of koffieautomaten is voor ACN-Groep geen ingewikkeld verhaal. Ook wanneer u uw huidige automaten in een later stadium wenst uit te breiden met enkele beschikbare opties, dan is dit uiteraard mogelijk. Zo zorgen wij ervoor dat uw investering effectief is én blijft. Dat is wel zo prettig.

ACN-Groep
ACN-Groep logo wit

ACN Coffee Solutions

In samenwerking met dealers en groothandelaren voorzien we de zakelijke markt van koffiemachines van hoogstaande kwaliteit.

We blinken uit in onze onderhoud- en storingsdienst en dragen zorg voor voor een kop koffie zoals een koffiebranderij bedoeld heeft.

ACN Vending

Onze portefeuille bestaat al decennia lang uit een verscheidenheid aan vendingmachines. We innoveren door onze automaten te combineren.

Zo leveren we vending in combinatie met versautomaten en als aanvulling een loketautomaat. Allemaal van dezelfde hoogstaande kwaliteit.

ACN Fresh Vending

Een boerderijautomaat met duizend mogelijkheden en een technologie zoals je die mag verwachten.

We voorzien zakelijke afnemers van een samengestelde versautomaat en nemen zorgen uit handen door het digitale voorraadsysteem wat tevens zorgt voor een hoog rendement.

acn-groep-acn-coffee-solutions-neede-automaten-zakelijk-koffie-links-uitgelijnd
acn-groep-logo-acn-vending-links-uitgelijnd
acn-groep-acn-fresh-vending-neede-automaten-zakelijk-boerderijautomaten-links-uitgelijnd