Nieuwe update: Automatencentrale Neede heet vanaf nu ACN-Groep

1 jun 2019 | Nieuws

Tijd voor verandering! Automatencentrale Neede is in 1965 opgericht en was destijds voornamelijk actief in het oosten van Nederland. We bestaan dus al bijna 55 jaar! In 55 jaar kan er veel veranderen en dat is ook bij ons het geval. In 2019 zijn we actief in heel Nederland en hebben we een onderhouds- en servicedienst waar we trots op zijn. Dat kan ook niet anders, want met 55 jaar aan ervaring en kennis, is een serviceverzoek snel opgelost.

Een nieuwe naam met een nieuwe huisstijl

Door de verscheidenheid aan automaten binnen Automatencentrale Neede, kon dit soms tot verwarring leiden. De vendingmachines, koffieautomaten en boerderijautomaten hebben allen hun eigen expertise en service, maar vallen allemaal onder Automatencentrale Neede. Met de naamswijziging willen we dit voorkomen en hanteren we tevens een eenduidige, herkenbare huisstijl. 

ACN-Groep als automatenleverancier voor de zakelijke markt

We laten de naam Automatencentrale Neede achter ons en gaan vanaf 1 juni 2019 verder onder ACN-Groep. ACN-Groep fungeert als overkoepelende corporatie van ACN Coffee Solutions, ACN Vending en ACN Fresh Vending. We behouden de expertise en service zoals je gewend bent.

square-acn-groep-favicon ACN Groep was voorheen Automatencentrale Neede